跳过主要内容

惠提尔大厅

惠提尔大厅

一座新的19,000平方英尺的学术建筑于2017年春季开业,后面是惠提尔广场(Whittier Place)的朗公民和社会责任中心。该建筑物最初将在Maxine Frank Singer '52 Hall建造期间为心理学系和工程店容纳,但专为艺术部门与雕塑,陶瓷,绘画和绘画的工作室最终使用。它还将容纳两个艺术史教室,学生工作区和一个户外雕塑花园。新的空间为当前和未来的雕塑和陶瓷教学法提供了足够的空间和设施,包括金属加工区域,单独的教室,用于进行轮子和手工构建,以及玻璃和窑炉区域。

高架天窗为工作室提供了许多照明,并利用建筑物在绘画和绘画工作室中为北部光线提供的优势位置。

The building is one of Swarthmore’s first to be built to the standards of the College’s new sustainability framework, and as such has a number of interesting “green” features, including a photovoltaic array for electricity generation and a large geothermal well field for heating and cooling, which shares space with a stormwater-management bed that handles the runoff from the mini-watershed within which the building is located. The project manages stormwater from Kyle House, the Lang Center, the new building, and a portion of the DuPont parking lot. This will result in a significant decline in runoff reaching the Crum Creek and its steep banks. The project also features a small green roof and is constructed entirely of sustainable materials and bird-safe glass.

最后,艺术部门与建筑师合作,在建筑物的后部创建了一个彩色理论研究项目。该项目使用晒太阳旨在减少内部太阳增益,从而减少用于冷却的能量。

Baidu